Roger Raval
Ce facemClientiCine SuntemContact Roger Raval Roger Raval
Roger Raval
Roger Raval

Cine suntem

Asociaţii SC Roger Raval, Radu Bălaş şi Valentina Lucian, au avut atât independent, cât şi împreună, rezultate remarcabile în domeniul mass-media, al comunicării şi publicităţii.

 

Colaborarea noastră a început în 2004, cu ocazia alegerilor locale din luna iunie. Noi am realizat strategia politică şi am conceput campania electorală a candidatului pentru Consiliul Local Târgu Mureş, Doru Oprişcan, cu tot ce a presupus ea (slogane, afişe, videoclip, spot audio, mediaplanning etc.). Acţiunea s-a dovedit a fi o reuşită, mai ales că a fost pentru prima dată în istoria oraşului Târgu Mureş, când un candidat independent a fost ales în Consiliul Local. Tot la alegerile locale, dar numai în precampanie, am organizat lansarea candidaţilor PNL şi afişele aceluiaşi partid.

 

La alegerile generale din luna noiembrie a anului 2004, colaborarea noastră a continuat. Am fost strategii campaniei electorale şi consultanţii politici ai candidaţilor Alianţei DA Mureş. Am realizat toate materialele de promovare locală şi am coordonat toate apariţiile publice ale candidaţilor. Fiecare candidat a fost instruit în privinţa discursului, comportamentului, gesticii, mimicii şi îmbrăcăminţii. Şi această acţiune comună a fost o reuşită. PD a obţinut un post de deputat (după o pauză de patru ani), PNL şi-a păstrat fotoliul de deputat şi a mai obţinut, în premieră, un post de senator. Presa a spus şi realitatea a confirmat că Alianţa DA a fost adevărata câştigătoare a alegerilor generale din judeţul Mureş.

 

Aceste succese incontestabile au dus la sudarea relaţiei profesionale dintre noi şi la înfiinţarea firmei Roger Raval, care are ca principale obiecte de activitate consultanţa şi publicitatea.

Roger Raval Roger Raval
Roger Raval
Roger Raval Concepţie şi execuţie Reea Roger RavalConcepţie şi execuţie Reea